m
|
top

Club
Lust

Welkom bij Club Lust, het kloppende hart van het Hazemeijer terrein! In onze club laten we de nacht tot leven komen met een scala aan opwindende evenementen, waaronder house, techno, en urban feesten die je laten dansen tot in de vroege uurtjes. Maar dat is niet alles; bij Club Lust heb je ook de mogelijkheid om je eigen feesten te organiseren en te laten schitteren onder ons dak.

Wat Club Lust echt bijzonder maakt, is ons state-of-the-art licht- en geluidssysteem, dat tot de beste in de omgeving behoort. Het creëert de perfecte sfeer voor een onvergetelijke avond vol muziek en dans. Daarnaast word je verwelkomd door een adembenemende muurschildering die de ruimte tot leven brengt en de perfecte achtergrond vormt voor elke feestelijke gelegenheid.

Of je nu komt om te dansen op de nieuwste beats of om je eigen evenement te hosten, Club Lust biedt een unieke en opwindende nachtclubervaring die je keer op keer wilt beleven. Kom en laat je onderdompelen in de energie en de magie van Club Lust!